Respect Team

Welcome!


  Pravilo Foruma

  Share
  avatar
  Vitrus.
  RESPECT tm.
  RESPECT tm.

  Posts : 932
  Join date : 2010-02-06
  Location : Novi Sad

  Pravilo Foruma

  Post by Vitrus. on Sat Jun 05, 2010 4:21 am

  Dobrodosli na Forum Respect Team. Kako bi bili jos uspesniji i bolji, napravili smo forum na kome vas pozivamo da diskutujete o igricama ali i o drugim temama. Medjutim kao i svaki drugi forum i ovaj forum ce imati neka pravila kojih cemo morati svi da se pridrzavamo, kako memberi tako i admini i moderatori. U slucaju ne postovanja ovih pravila i krsenja, zadrzavamo pravo da vas account zamrznemo ili cak ako je to potrebno(nadam se da nece biti) iskljucimo u potpunosti vas account.
  Hvala

  1. Prvo sto cete kao novi clan foruma uraditi (posle citanja ovih pravila) je da se predstavite ostalim clanovima foruma tako sto cete postaviti topic o sebi u OVOJ sobi foruma.

  2. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.

  3. Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosni klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.

  4. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

  5. Na forumu je zabranjeno koriscenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora necemo prihvatiti.

  6. U skladu sa prethodnom tackom, zabranjeno je vredjanje drugih clanova foruma. Pod vredjanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.

  7. Zabranjen je bilo kakav porno ili warez sadrzaj u temama kao i postavljanje linkova koji predstavljaju reklamiranje.

  Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.

  Hvala
   Current date/time is Tue Dec 11, 2018 3:18 am